Geri
Firma Profili

FÝRMA PROFÝLÝMÝZ

Firmamýz faaliyetine 1996 yýlýnda MEHMET ALÝ YÝÐÝT'in öncülüðünde ticari taksi iþletmesi olarak çalýþma yaþamýna baþlamýþtýr. Ýlerleyen zaman içinde aile bireylerinden Babam ABDURRAHMAN YÝÐÝT ve küçük kardeþim BÜLENT YÝÐÝT ' in katýlýmlarý ile iþletme bir aile firmasý haline gelmiþtir.

Süreç içinde müþterilerimizden gelen talep doðrultusunda taksi iþletmemize ilave olarak 2000 yýlýnda servis taþýmacýlýðý konusundaki yatýrýmlarýmýzla öðrenci ve iþçi servisi taþýmacýlýðýna da baþladýk.2002 yýlýnda araç yetersizliðimizdeki sýkýntýyý aþabilmek için araç sayýmýzý bu yýlarda 18 araça çýkartarak müþterilerimize yetiþme hýzýmýzý artýrdýk.

Halen mevcut araçlarýmýza ilave olarak firmamýzýn ilke ve ticari prensiplerine uyum gösteren 15 meslektaþýmýzýn katkýlarý ile araç sayýmýz faal olarak 33 araca yükseltilmiþtir. Firmamýz öncelikli olarak güven, müþteri memnuniyeti hizmet hýzlýlýðýný esas almýþ ve bu doðrular ýþýðýnda çalýþmalarýný sürdürmektedir.

Ýþletmemiz teknolojik geliþmeler doðrultusunda 2009 yýlda yolcu ve araç güvenlik sistemleri ile araçlarýmýzýn ve yolcularýmýzýn güvenliðini saðlamak Arvento araç takip ve güvenlik sistemleri firmasý ile çalýþmaya baþlamýþtýr. Yine gördüðümüz lüzum ve müþterilerimizin istekleri doðrultusunda bankalarla yapmýþ olduðu anlaþmalar ile kredi kartý ile ödeme imkanlarýný da hayata geçirilmiþtir

Þehirin mutelif semtlerindeki ticari taksilerimiz ile þehir içi ve þehirler arasý ticari taksi hizmetlerimize devam etmekteyiz. Özel günleriniz ve gezilerinize otobüs ve araç teminlerimiz iþçi personel taþýmacýlýðý,5 veya 6 kiþilik özel öðrenci taþýmacýlýðý þöförlü olarak araç kiralama firmamýzýn ticari faliyetleri arasýnda yer almaktadýr. 

Firmamýza ilðilerini esirgemeyip bizimle çalýþan çalýþacak olan ve web sitemizi ziyaret eden tüm müþterilerimize teþekkürü bir borç biliriz. Memnuniyetiniz firmamýzýn memnuniyetidir.

Saygýlarýmýzla         

YÝÐÝT TAÞIMAÇILIK

MEHMET ALÝ YÝÐÝT